fb-pixel
0ΚΑΛΑΘΙ

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Product was successfully added to your shopping cart.
Previous

Το Μαντείο Των Δελφών

Previous

Διονυσιακά Σταφύλια - Δοκιμή Κρασιού

Ελληνική Μυθολογία για Παιδιά

Quick Overview

Τι είναι η μυθολογία; Ποιοι είναι οι πιο φημισμένοι μύθοι της αρχαίας Αθήνας; Ποιος είναι ο πρώτος άνθρωπος που πέταξε στον ουρανό; Ποιο άραγε ήταν εκείνο το μυθικό τέρας που ζούσε μέσα σε ένα λαβύρινθο; Εικόνες μυθικές ζωντανεύουν στη φαντασία μας και σας καλούμε να τις εξερευνήσουμε με έναν συναρπαστικό βιωματικό τρόπο! 

Από 50,00 € ανά άτομο 0,00 €

Παρακαλούμε επιλέξτε από τις ακόλουθες επιλογές και κάντε Κράτηση τώρα

Select Date  :  

* Υποχρεωτικά Πεδία

Από 50,00 € ανά άτομο 0,00 €

Λεπτομέρειες

be a greekΤοποθεσία
Αθήνα
be a greekΔιάρκεια
4 ώρες
be a greekΔιαθέσιμες Γλώσσες
Αγγλικά, Ιταλικά
 

 

Η ελληνική μυθολογία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής ιστορίας. Μικρές ιστορίες δημιουργήθηκαν από αρχαίους Έλληνες και αφορούσαν τους θεούς και τους ήρωες τους, την φύση και τον κόσμο. Τους σημαντικότερους λοιπόν μύθους της Αρχαίας Ελλάδας σας καλούμε να μάθετε μαζί μας, αναβιώνοντάς τους μέσα από ένα πιο διαδραστικό- βιωματικό τρόπο! Πολλές δραστηριότητες και παιχνίδια θα διασκεδάσουν τους μικρούς μας φίλους και τους συνοδούς τους και παράλληλα θα αναβιώσουν τους πιο ξακουστούς μύθους! Δώστε την ευκαιρία στους μικρούς ταξιδιώτες να δημιουργήσουν ανεξίτηλες μνήμες και να μάθουν… παίζοντας! 

 

Προτεινόμενη Ώρα Έναρξης: 10:00 π.μ.

 

Σημεία Αναφοράς

  • Τα παιδιά μαθαίνουν για την Ελληνική Μυθολογία με διασκεδαστικό και διαδραστικό τρόπο
  • Παρουσία ενός Ειδικού Παίδωνμέλος της Ομάδας της Be a Greek
  • Πολλαπλές ειδικά σχεδιασμένες Δραστηριότητες ανάλογα με την ηλικία των παιδιών 

  

Τι Συμπεριλαμβάνεται

  • Υλικό δραστηριοτήτων (βιβλίο μυθολογίας, επιτραπέζιο παιχνίδι, μετάλλιο) 
  • Αναμνηστικά δώρα 
  • Μικρό γεύμα (σνακ και χυμός) 

 

Τι Δεν Συμπεριλαμβάνεται

  • Τιμή εισόδου σε οποιοδήποτε σημείο ενδιαφέροντος
  • Προσωπικά έξοδα (δηλαδή αναμνηστικά κλπ)

 

Η συγκεκριμένη Εμπειρία ξεκινάει από 50 € ανά άτομο για γκρούπ οκτώ (8) Ταξιδιωτών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Τιμή μπορείτε να ελέγξετε την κατάλληλη καρτέλα.

** Αν και στη ξενάγησή μας δεν περιλαμβάνεται η είσοδος σε οποιοδήποτε αρχαιολογικό χώρο, οποιαδήποτε επιθυμητή επίσκεψη μπορεί να κανονιστεί κατόπιν αιτήματος.

*** Προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας, κάθε παράμετρος της περιήγησής μας μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τα αιτήματά σας (όπως το σημείο συνάντησης, υπηρεσίες pick up και drop off, η ώρα έναρξης κλπ). Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα ερωτήσεων για να εκφράσετε τυχόν ειδικά αιτήματα που μπορεί να έχετε, ώστε να έχετε την περιήγηση προσαρμοσμένη στις επιθυμίες σας.

be a greekΤοποθεσία
Αθήνα
be a greek Διάρκεια
4 ώρες
be a greekΔιαθέσιμες Γλώσσες
Αγγλικά, Ιταλικά
 
be a greekΜέσο Μεταφοράς
Περίπατος
be a greekΣημείο Συνάντησης
Έξω από τον Σταθμό του Μετρό Ακρόπολη (οδός Μακρυγιάννη)
be a greekΔιαθέσιμες Ημερομηνίες
Ιδιωτικός Καθημερινά/ Ημί-ιδιωτικός κάθε Παρασκευή
be a greekΕίδος Εμπειρίας
Ιδανικό για Παιδιά

 

 

 

 

 

Αφού συναντηθείτε με ένα μέλος της ομάδας της Be a Greek στην πλατεία του Συντάγματος, θα κατευθυνθείτε με τον συνοδό σας στο μέρος διεξαγωγής της Εμπειρίας μαςΕκεί, μετά τις απαράιτητες οδηγίες, θα λάβετε μέρος σε μια 4ωρη Βιωματική Εμπειρία Δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε πολλούς μύθους τους οποίους οι Αρχαίοι Έλληνες δημιούργησαν για να εξηγήσουν όλα αυτά που σήμερα μας εξηγεί η επιστήμη! Γιατί χρειάζεται να γνωρίζετε πως, σε κάθε μύθο, πάντοτε υπάρχει κάποια κρυμμένη αλήθεια!

Θα ξεκινήσουμε το ταξίδι μας ανακαλύπτοντας πως δημιουργήθηκε ο κόσμος στον οποίο σήμερα ζούμε, ποιος έφτιαξε τη Γη, τον Ουρανό, τη Θάλασσα, τους Θεούς και τους ανθρώπους. Θα συνεχίσουμε μαθαίνοντας για επικούς πολέμους που οδήγησαν στη λατρεία των Αρχαίων Ελλήνων και που μας εξηγούν πολλά φυσικά φαινόμενα! Θα γνωρίσουμε τους δώδεκα αθάνατους Θεούς που κατοικούσαν στο Όρος Όλυμπο σ’ ένα λαμπρό παλάτι. Έπιναν νέκταρ κι έτρωγαν αμβροσία και από εκεί ψηλά κυβερνούσαν τους ανθρώπους 

Στη συνέχεια θα μάθουμε πώς η πόλη που βρισκόμαστε σήμερα πήρε την ονομασία της μέσα από μία σκληρή δοκιμασία μεταξύ δύο θεών και πιο είναι το ιερό της δέντρο. Άραγε γιατί έχουμε 4 εποχές και πως η γη ανθίζει; Όλα μα όλα αυτά εξηγούνται και θα το μάθουμε μαζί! 

Έπειτα, θα γνωρίσουμε τον ξακουστό Ηρακλή που τα κατορθώματά του τρόμαζαν ακόμα και βασιλιάδες που έτρεχαν να κρυφτούν ακόμα και μέσα σε πιθάρια! Μεταφερόμαστε στην Κρήτη όπου θα μιλήσουμε για ένα τέρας µε κεφάλι ταύρου και σώμα ανθρώπινο όπου ζούσε σε ένα περίτεχνο οίκισμα που είχε φτιάξει ένας ξακουστός τεχνίτης που κατάφερε να πετάξει στον ουρανό πριν ακόμα εφευρεθούν τα αεροπλάνα! Άραγε πως ανακαλύψαμε τη φωτιά και ποιο είναι το τίμημα για ένα τόσο πολύτιμο αγαθό? 

Κλείνοντας, θα μάθουμε για την ελπίδα και πως οι άνθρωποι την απέκτησαν. Η ελπίδα, που μας δίνει θάρρος να δημιουργήσουμε τις ζωές μας. Βρίσκοντας την ελπίδα, τα παιδιά θα έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς όλες τις δοκιμασίες των μύθων της Αρχαίας Ελλάδας και θα στεφθούν νικητές, γνώστες πλέον της ελληνικής μυθολογίας! 

 

 

Το δρομολόγιο της Εμπειρίας ενδέχεται να αλλάξει σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών. 

** Το υλικό που θα παραχθεί από τις δραστηριότητες θα το κρατήσουν τα παιδιά ως αναμνηστικό από το ταξίδι τους στην αρχαία Ελλάδα. 

*** Όλοι οι συμμετέχοντες χρειάζεται να φορούν άνετα ρούχα και κατά προτίμηση αθλητικά παπούτσια.

Ιδιωτική Περιήγηση (Πραγματοποιείται κάθε μέρα)
ΣυμμετέχοντεςΤιμή ανά άτομο (σε ευρώ)
1 Kατόπιν Aιτήματος
2 120
3 90
4 75
5 65
6 60
7 55
8 50

 

Ιδιωτική Περιήγηση (πραγματοποιείται κάθε μέρα)
Έκπτωση Παιδιών
Εύρος ΗλικίαςΈκπτωση
Από 0 έως 3 ετών 100% (Δωρεάν)

 

Σημαντική Σημείωση: Τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται από τουλάχιστον έναν ενήλικα (18 ετών και άνω) ανά ομάδα.

 

Ήμι-ιδιωτική ξενάγηση (Πραγματοποιείται κάθε Τρίτη και Παρασκευή)
Ελάχιστος αριθμός Ταξιδιωτών Μέγιστος αριθμός Ταξιδιωτών Τιμή ανά άτομο (σε ευρώ)
5 12 60

 

* Προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ημι-ιδιωτική περιήγηση θα πρέπει να πληρείται ο ελάχιστος αριθμός ταξιδιωτών. Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε απορία, σας παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα ερωτήσεων.

** Οι παραπάνω τιμές είναι τελικές (συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων). Δεν υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις.