fb-pixel
0ΚΑΛΑΘΙ

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Επίδαυρος & Μυκήνες

Quick Overview

be a greekΤοποθεσία
Πελοπόννησος

be a greekΔιάρκεια
11 ώρες


be a greekΔιαθέσιμες Γλώσσες
Αγγλικά, Ιταλικά


Ταξιδέψτε πίσω στο χρόνο με αυτή την εκπληκτική ολοήμερη περιήγηση στις Μυκήνες και την Επιδαύρο! Δείτε τη μυθική Πελοπόννησο ακριβώς όπως ήταν πριν από 4.000 χρόνια και χαθείτε στο βασίλειο του θρυλικού βασιλιά Αγαμέμνονα! Απολαύστε τις Μυκήνες, που για πρώτη φορά τραγούδησε ο Όμηρος στα έπη του, καθώς και το ιερό του θεού-ιατρού Ασκληπιού, το πιο διάσημο θεραπευτικό κέντρο του ελληνικού και ρωμαϊκού κόσμου, στη μικρή παράκτια πόλη της Επιδαύρου.

Λεπτομέρειες

be a greekΤοποθεσία        
Πελοπόννησος
be a greek Διάρκεια
11 ώρες

be a greekΔιαθέσιεμς Γλώσσες
Αγγλικά, Ιταλικά

 

Χαρίστε τον εαυτό σας μια αξέχαστη ημερήσια περιήγηση, η οποία θα σας μεταφέρει πίσω στο χρόνο μέσα από τις αρχαίες ελληνικές πόλεις των Μυκηνών και της Επιδαύρου, αληθινά στολίδια της Κλασικής Ελλάδας! Δείτε τη μυθική Πελοπόννησο ακριβώς όπως ήταν πριν από 4.000 χρόνια και επισκεφθείτε τις Μυκήνες, το βασίλειο του θρυλικού βασιλιά Αγαμέμνονα, όπου τα Μεγάλα Κυκλώπεια Τείχη περιβάλλουν την σχεδόν τριγωνική ακρόπολη, έδρα εκπληκτικών θαυμάτων όπως η θρυλική Πύλη του Λέοντος, ο Θησαυρός του Ατρέως, οι Βασιλικοί Τάφοι και το αρχαιολογικό μουσείο.

Αφού επισκεφθούμε την όμορφη κοντινή πόλη-λιμάνι του Ναυπλίου, την πρώτη πρωτεύουσα της σύγχρονης Ελλάδας, για ένα σύντομο διάλειμμα για καφέ, θα κατευθυνθούμε στην μικρή παράκτια πόλη της Επιδαύρου, όπου στην αρχαιότητα βρισκόταν η τοποθεσία αφιερωμένη στον αρχαιοελληνικό θεό-ιατρό, το Ιερό του Ασκληπιού, το οποίο θεωρούνταν το πιο διάσημο θεραπευτικό κέντρο του ελληνικού και ρωμαϊκού κόσμου. Εκεί, αξιοθαύμαστα προσαρμοσμένο στο τοπίο, βρίσκεται και το παγκοσμίου φήμης Θέατρο της Επίδαυρου, το τελειότερο παράδειγμα Ελληνικού θεάτρου στην ιστορία, με την τέλεια ακουστική και τις εξαιρετικές αρχιτεκτονικές του διαστάσεις.

Αυτή η υπέροχη ολοήμερη ξενάγηση, που θα σας παρουσιάσει μια φανταστική ματιά πίσω στην Κλασική Ελλάδα μέσα από αγροτικές και παραθαλάσσιες σκηνές, θα σας χαρίσει μια αξέχαστη μέρα!

Προτεινόμενη Ώρα Έναρξης: 08:00 π.μ.

 

 Σημεία Αναφοράς

 • Ιδιωτική και πολυτελής μεταφορά με αναψυκτικά και σνακ
 • Φωτογραφήστε τον όμορφο Ισθμό της Κορίνθου
 • Επισκεφθείτε το Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα της σύγχρονης Ελλάδας
 • Περπατήστε γύρω από τις Μυκήνες συνοδευόμενοι από τον έμπειρο Πιστοποιημένο Ξεναγό μας και δείτε τα Μεγάλα Κυκλώπεια Τείχη, την Πύλη του Λέοντος, τον Θησαυρό του Ατρέως, τους Βασιλικούς Τάφους και το Αρχαιολογικό Μουσείο
 • Απολαύστε τις ξεναγήσεις μας στο παγκοσμίου φήμης Θέατρο της Επιδαύρου, στο Ιερό του Ασκληπιού και στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Επιδαύρου

 

Τι Περιλαμβάνεται

 • Υπηρεσία Pick Up και Drop Off
 • Ιδιωτικό όχημα μεταφοράς με αναψυκτικά και σνακς
 • Κόστος καυσίμων και διοδίων
 • Συνοδεία από Διπλωματούχο Ξεναγό, Μέλος της ομάδας της Be a Greek
 • Όλοι οι φόροι και τα τέλη

 

Τι Δεν Περιλαμβάνεται

 • Φαγητά και ποτά
 • Τιμή εισόδου σε οποιοδήποτε σημείο ενδιαφέροντος
 • Προσωπικά έξοδα (δηλαδή αναμνηστικά κλπ)

 

Για τις λεπτομέρειες σχετικά με την είσοδο και τις τιμές των εισιτηρίων παρακαλούμε επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους:

Αρχαιολογικός Χώρος & Μουσείο Μυκηνών http://odysseus.culture.gr/h/3/eh355.jsp?obj_id=2573

Αρχαιολογικός Χώρος & Μουσείο Επιδαύρου http://odysseus.culture.gr/h/3/eh351.jsp?obj_id=2374

** Προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας, κάθε παράμετρος της περιήγησής μας μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τα αιτήματά σας (όπως το σημείο συνάντησης, η ώρα αναχώρησης κλπ). Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα ερωτήσεων για να εκφράσετε τυχόν ειδικά αιτήματα που μπορεί να έχετε, ώστε να έχετε την περιήγηση προσαρμοσμένη στις επιθυμίες σας.

be a greekΤοποθεσία
Πελοπόννησος
be a greek Διάρκεια
11 ώρες

be a greekΔιαθέσιμες Γλώσσες
Αγγλικά, Ιταλικά
 
be a greekΣημείο Συνάντησης
Κατ'επιθυμίαν
be a greekΜέσο Μεταφοράς
Ιδιωτικό Όχημα
be a greekΔιαθέσιμες Ημερομηνίες
Καθημερινά 

 

 

 

Μετά την αναχώρηση από την Αθήνα νωρίς το πρωί, θα κατευθυνθούμε δυτικά προς την Κόρινθο και τον θαυμάσιο Ισθμό της. Μετά από μια σύντομη στάση για να τραβήξουμε μερικές υπέροχες φωτογραφίες του θεαματικού Καναλιού, θα κατευθυνθούμε στις Μυκήνες, στην ανατολική Πελοπόννησο, τόπο του θρυλικού Βασιλιά Αγαμέμνονα. Η πόλη φιλοξενεί τα Μεγάλα Κυκλώπεια Τείχη που περιβάλλουν μια σχεδόν τριγωνική ακρόπολη και μερικά εκπληκτικά αρχιτεκτονικά θαύματα όπως η θρυλική Πύλη των Λέοντων, ο Θησαυρός του Ατρέως, οι Βασιλικοί Τάφοι και το Αρχαιολογικό Μουσείο, που θα παραμείνουν για πάντα στην καρδιά σας.

Αφού σταματήσουμε στην όμορφη παραθαλάσσια πόλη του Ναυπλίου, την πρώτη πρωτεύουσα της σύγχρονης Ελλάδας, για ένα μικρό διάλειμμα για καφέ (ή ένα προαιρετικό γεύμα), θα επισκεφθούμε την μικρή παράκτια πόλη της Επιδαύρου όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε μερικά από τα πραγματικά αριστουργήματα της αρχαίας Ελληνικής τέχνης, όπως το χώρο αφιερωμένο στον του αρχαίου θεό-ιατρό, το Ιερό του Ασκληπιού, το πιο διάσημο θεραπευτικό κέντρο του ελληνικού και ρωμαϊκού κόσμου στην αρχαιότητα. Ακριβώς δίπλα σε αυτό και αξιοθαύμαστα προσαρμοσμένο στο τοπίο, βρίσκεται το παγκοσμίου φήμης Θέατρο της Επίδαυρου το οποίο θεωρείται ευρέως το τελειότερο παράδειγμα Ελληνικού θεάτρου στην ιστορία με την τέλεια ακουστική και τις εξαιρετικές του αναλογίες και που χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα κατά τη διάρκεια του ετήσιου Φεστιβάλ Επιδαύρου τον Αύγουστο.

Αυτή η εκπληκτική ματιά πίσω στην Κλασική Ελλάδα μέσω αυτών των αγροτικών και παράκτιων τοπίων θα ολοκληρωθεί με την επιστροφή μας στην Αθήνα νωρίς το βράδυ.

 

* Το δρομολόγιο της Περιήγησης ενδέχεται να αλλάξει σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών.

** Η σειρά επίσκεψης των διάφορων σημείων ενδέχεται να αλλάξει ανάλογα με την εποχή του έτους και την ακριβή ώρα του ηλιοβασιλέματος.

*** Η περιήγηση αυτή επηρεάζεται από τις ημέρες αργίας των αρχαιολογικών χώρων των Μυκηνών και τις Επιδαύρου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στις αντίστοιχες ιστοσελίδες (που μπορεί να βρείτε στη καρτέλα Περιγραφή της σελίδας της περιήγησής μας) ή να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα ερωτήσεων.

Λόγω της φύσης αυτής της Εμπειρίας, η τιμή ποικίλει ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες σας. Για περισσότερες πληροφορίες, χρησιμοποιήστε τη φόρμα ερωτήσεων.