fb-pixel
0ΚΑΛΑΘΙ

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Η Αθήνα Για Παιδιά

Quick Overview

be a greekΤοποθεσία
Αθήνα
be a greekΔιάρκεια
4 ώρες
be a greekΔιαθέσιμες Γλώσσες
Αγγλικά, Ιταλικά

 

Προσφέρετε στα παιδιά σας την ευκαιρία να βιώσουν μια μέρα στην αρχαία Αθήνα μέσα από μια βόλτα στη μεγάλη Πρωτεύουσα που έχει γίνει η πόλη σήμερα! Ένα θαυμάσιο Κυνήγι Θησαυρού, προσαρμοσμένο σε κάθε ηλικία, θα οδηγήσει τα παιδιά σε ένα εικονικό ταξίδι μέσα από τις γειτονιές της Αθήνας, χαρίζοντάς τους μια μοναδική εμπειρία!
Από 50,00 € ανά άτομο 0,00 €

Παρακαλούμε επιλέξτε από τις ακόλουθες επιλογές και κάντε Κράτηση τώρα

Select Date  :  

* Υποχρεωτικά Πεδία

Από 50,00 € ανά άτομο 0,00 €

Λεπτομέρειες

be a greekΤοποθεσία
Αθήνα
be a greek Διάρκεια
4 ώρες
be a greekΔιαθέσιμες Γλώσσες
Αγγλικά, Ιταλικά
 

 

Η Αθήνα ιδρύθηκε 3,400 χρόνια πριν και εμείς σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε αυτό το αρχαίο θαύμα μέσα από έναν περίπατο στη πόλη στην οποία έχει μεταμορφωθεί η Πρωτεύουσά μας σήμερα!

Απολαύστε ένα μοναδικό διαδραστικό πρόγραμμα 4 ωρών για Παιδιά, με τη συνοδεία ενός εξειδικευμένου μέλους της Ομάδας μας. Αυτό το εικονικό ταξίδι θα μας μεταφέρει μέσα από τις παλιές γειτονιές της Αθήνας, τη ζωή των αρχαίων Αθηναίων, τα έθιμα και τις παραδόσεις τους, καθώς και την παγκοσμίως διάσημη θρησκεία τους, τους Δώδεκα Θεούς του Ολύμπου!

Χαρίστε στα παιδιά σας αυτή τη μοναδική εμπειρία που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη τους!

 

Προτεινόμενη Ώρα Έναρξης: 10:00 π.μ.

 

Σημεία Αναφοράς

 • Οι Στήλοι του Ολυμπίου Διος και η Πύλη του Αδριανού
 • Η ιστορική γειτονιά της Πλάκας
 • Ο Λόφος της Πνύκας
 • Η γειτονιά του Θησείου και ο Ναός του Ηφαίστου
 • Το Μοναστηράκι
 • Πλατεία Συντάγματος
 • Το Ελληνικό Κοινοβούλιο
 • Το Ζάππειο Μέγαρον και ο Εθνικός Κήπος
 • Το Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο)

 

Τι Συμπεριλαμβάνεται

 • Ειδικά σχεδιασμένες παιδικές δραστηριότητες για κάθε ηλικία
 • Υλικό για όλες τις Δραστηριότητες
 • Έναν Ελληνικό καφέ ή άλλο παραδοσιακό αφέψημα ανά άτομο
 • Συνοδεία από ένα Ειδικό μέλος της ομάδας της Be a Greek
 • Όλοι οι φόροι και τα τέλη

 

Τι Δεν Συμπεριλαμβάνεται

 • Τρόφιμα και Ποτά
 • Τιμή εισόδου σε οποιοδήποτε σημείο ενδιαφέροντος
 • Προσωπικά έξοδα (δηλαδή αναμνηστικά κλπ)

 

 

* Η συγκεκριμένη Εμπειρία ξεκινάει από 60 € ανά άτομο για γκρούπ οκτώ (8) Ταξιδιωτών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Τιμή μπορείτε να ελέγξετε την κατάλληλη καρτέλα.

** Αν και στη ξενάγησή μας δεν περιλαμβάνεται η είσοδος σε οποιοδήποτε αρχαιολογικό χώρο, οποιαδήποτε επιθυμητή επίσκεψη μπορεί να κανονιστεί κατόπιν αιτήματος.

*** Προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας, κάθε παράμετρος της περιήγησής μας μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τα αιτήματά σας (όπως το σημείο συνάντησης, υπηρεσίες pick up και drop off, η ώρα έναρξης κλπ). Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα ερωτήσεων για να εκφράσετε τυχόν ειδικά αιτήματα που μπορεί να έχετε, ώστε να έχετε την περιήγηση προσαρμοσμένη στις επιθυμίες σας.

be a greekΤοποθεσία
Αθήνα
be a greek Διάρκεια
4 ώρες
be a greekΔιαθέσιμες Γλώσσες
Αγγλικά, Ιταλικά
 
be a greekΕίδος Εμπειρίας
Περίπατος
be a greekΣημείο Συνάντησης
Έξω από τον Σταθμό του Μετρό Ακρόπολη (οδός Μακρυγιάννη)
be a greekΔιαθέσιμες Ημερομηνίες
Ιδιωτικός Καθημερινά/ Ημί-ιδιωτικός κάθε Παρασκευή
be a greekΕίδος Εμπειρίας
Ιδανικό για Παιδιά

 

 

 

 

Μετά τη συνάντησή σας με ένα μέλος της ομάδας της Be a Greek έξω από το σταθμό του Mετρό της Ακρόπολης (στην οδό Μακρυγιάννη), θα απολαύσετε έναν περίπατο 4 ωρών στην καρδιά της Αθήνας, κατά την οποία εσείς και τα παιδιά σας θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την αρχαία Αθήνα και τον καθημερινό τρόπο ζωής της!

Ξεκινώντας από την Πύλη του Αδριανού, η οποία θεωρείται από πολλούς η είσοδος της Αρχαίας Αθήνας, θα δούμε στη συνέχεια το μεγαλύτερο ναό της αρχαίας Ελλάδα, τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, όπου θα έχουμε την πρώτη Δραστηριότητα του περιπάτου μας.

Η επόμενη στάση μας θα είναι η ιστορική Πλάκα, όπου ο αρχαίος Αθηναίος ζούσε το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινής του ζωής. Σε αυτή τη παλιά γειτονιά θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη Δραστηριότητά μας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωρίσουμε τη ζωή των νέων, αλλά και των γηραιότερων Αθηναίων!

Περπατώντας στη σκιά της Ακρόπολης και του Ωδείου του Ηρώδου του Αττικού, θα φτάσουμε στον Λόφο της Πνύκας, όπου οι Αθηναίοι συγκεντρώνονταν για να κάνουν τις λαϊκές συνελεύσεις τους, καθιστώντας τον λόφο αυτό μία από τις πρώτες και πιο σημαντικές περιοχές για τη δημιουργία της Αθηναϊκής Δημοκρατίας. Σε αυτό το λόφο, όπου ο Περικλής, ο Αριστείδης, ο Αλκιβιάδης και πολλοί άλλοι σημαντικοί πολιτικοί μίλησαν, θα γνωρίσουμε τη σύσταση της Δημοκρατίας και θα πειραματιστούμε γράφοντας στα Αρχαία Ελληνικά και σχηματίζοντας Ελληνικές λέξεις!

Οδεύοντας προς την επόμενη στάση του περιπάτου μας, θα περπατήσουμε μέσα από το Θησείο, μια παραδοσιακή γειτονιά στους πρόποδες της Ακρόπολης, για να φτάσουμε στο Ναό του Ηφαίστου, ο οποίος έδωσε το όνομά του στην ευρύτερη περιοχή. Εκεί, θα κάνουμε μια στάση περίπου μίας ώρας, προσφέροντας σε εσάς και τα παιδιά σας τη χαρά να απολαύσετε ένα παραδοσιακό Ελληνικό καφέ, ένα τσάι ή οποιοδήποτε άλλο αναψυκτικό της αρεσκείας σας. Στο σημείο αυτό θα πραγματοποιηθεί μια ακόμα Δραστηριότητα, προκειμένου να εξοικειωθούμε με τους 12 Θεούς του Ολύμπου!

Φεύγοντας από το Καφέ θα περπατήσουμε στο Μοναστηράκι και στη συνέχεια θα πάρουμε το Μετρό από τον σταθμό Μοναστηράκι για να κατεβούμε στο σταθμό Σύνταγμα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την περίφημη Πλατεία Συντάγματος και το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Οδεύοντας προς το Ζάππειο Μέγαρο και τον Εθνικό Κήπο, θα φτάσουμε στο Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο), το οποίο ήταν πάντα το σημείο τερματισμού του παγκοσμίου φήμης Αγώνα του Μαραθωνίου αλλά συγχρόνως και το σημείο όπου θα ολοκληρωθεί και η δική μας ξενάγηση. Εδώ, τα παιδιά, αφού ολοκλήρωσαν με επιτυχία τα παιχνίδια και τις Δραστηριότητες σε όλη την Αθήνα, κάνοντας ένα μακρύ ταξίδι μέσα στο χρόνο και γνωρίζοντας την Ελλάδα του χθες μέσα από τη μεγάλη πόλη του σήμερα, θα λάβουν όλα βραβεία, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που τα λάμβαναν οι αρχαίοι Έλληνες Ολυμπιονίκες!

 

 * Το δρομολόγιο του περιπάτου ενδέχεται να αλλάξει σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών.

** Όλο το υλικό που θα παραχθεί κατά τη διάρκεια των διάφορων Δραστηριοτήτων του Περιπάτου θα δοθεί στα παιδιά ως αναμνηστικό από το ταξίδι τους πίσω στο χρόνο της Αρχαίας Αθήνας.

*** Συμβουλεύουμε τα παιδιά και τους συνοδούς τους να φορούν άνετα ρούχα και κατά προτίμηση αθλητικά παπούτσια κατά τη διάρκεια αυτής της Εμπειρίας.

Ιδιωτική Περιήγηση (Πραγματοποιείται κάθε μέρα)
ΣυμμετέχοντεςΤιμή ανά άτομο (σε ευρώ)
1 Kατόπιν Aιτήματος
2 120
3 90
4 75
5 65
6 60
7 55
8 50

 

Ιδιωτική Περιήγηση (πραγματοποιείται κάθε μέρα)
Έκπτωση Παιδιών
Εύρος ΗλικίαςΈκπτωση
Από 0 έως 3 ετών 100% (Δωρεάν)

 

Σημαντική Σημείωση: Τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται από τουλάχιστον έναν ενήλικα (18 ετών και άνω) ανά ομάδα.

 

Ήμι-ιδιωτική ξενάγηση (Πραγματοποιείται κάθεΤρίτη και Παρασκευή)
Ελάχιστος αριθμός Ταξιδιωτών Μέγιστος αριθμός Ταξιδιωτών Τιμή ανά άτομο (σε ευρώ)
5 12 60

 

* Προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ημι-ιδιωτική περιήγηση θα πρέπει να πληρείται ο ελάχιστος αριθμός ταξιδιωτών. Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε απορία, σας παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα ερωτήσεων.

** Οι παραπάνω τιμές είναι τελικές (συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων). Δεν υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις.