fb-pixel
0ΚΑΛΑΘΙ

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Φωτογραφίζοντας τα Μυστικά της Αθήνας

Quick Overview

Ένας Κυριακάτικος περίπατος που τα έχει όλα! Μια υπέροχη διαδρομή, εμπνευσμένη από την ελληνική Ιστορία, Γαστρονομία, Αρχαιολογία, Τέχνη και Θρησκεία, που θα σας πάει σε φανερά και συγχρόνως κρυφά Σημεία της Πόλης μας τα οποία περιμένουν να τα ανακαλύψετε, σε ένα ταξίδι από όμορφες εικόνες και στιγμές.


Εάν θέλετε να να περιηγηθείτε στις γειτονιές της Πλάκας, να δοκιμάσετε την καλύτερη μπουγάτσα της Αθήνας, να μάθετε που έζησαν σπουδαίοι Έλληνες και να ανακαλύψετε το Street Art στα σοκάκια του Ψυρρή απλά ακολουθήστε μας!

0,00 € 0,00 € ανά άτομο

Λεπτομέρειες

Η 1η μας Δράση στην Αθήνα είναι γεγονός!

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και ώρα 11:30 π.μ. – 12:30 μ.μ. στην πρώτη μας δωρεάν Δράση, για να ανακαλύψουμε και να φωτογραφίσουμε μερικά από τα μυστικά του κέντρου της Αθήνας! 

Ένας Κυριακάτικος περίπατος που τα έχει όλα. Μια υπέροχη διαδρομή, εμπνευσμένη από την ελληνική Ιστορία, Γαστρονομία, Αρχαιολογία, Τέχνη και Θρησκεία, που θα σας πάει σε φανερά και συγχρόνως κρυφά Σημεία της Πόλης μας, τα οποία περιμένουν να τα ανακαλύψετε, σε ένα ταξίδι από όμορφες εικόνες και στιγμές.

Εάν θέλετε να να περιηγηθείτε στις γειτονιές της Πλάκας, να δοκιμάσετε την καλύτερη μπουγάτσα της Αθήνας, να μάθετε που έζησαν σπουδαίοι Έλληνες και να ανακαλύψετε το Street Art στα σοκάκια του Ψυρρή απλά ακολουθήστε μας!

Ελάτε να παραλάβετε το χάρτη της διαδρομής και να ανακαλύψετε τα μυστικά της Αθήνας με το δικό σας ρυθμό, σταματώντας όπου και για όση ώρα εσείς θέλετε, απολαμβάνοντας τη διαδρομή που χαράξαμε για εσάς!

Μην ξεχάσετε να απαθανατίσετε τις όμορφες στιγμές που θα έρθουν, καθώς θα ακολουθήσει φωτογραφικός διαγωνισμός μέσω Facebook με βραβείο δωρεάν προσκλήσεις για τις επόμενές μας δράσεις, οι οποίες θα ακολουθήσουν πολυ σύντομα.

 

Σημαντικές Πληροφορίες

  • Ημερομηνία: Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016
  • Σημείο Συνάντησης: Έξω από το σταθμό Ακρόπολη του Μετρό, επί της Μακρυγιάννη
  • Διανομή Χαρτών Διαδρομής: Από τις 11:30 π.μ. έως τις 12:30 μ.μ.
  • Συμμετοχή: Δωρεάν κατόπιν δήλωσης συμμετοχής μέσω της ιστοσελίδας μας
  • Για τη συμμετοχή στο Φωτογραφικό Διαγωνισμό απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η αποδοχή των όρων που βρίσκονται στην αντίστοιχη καρτέλα.

* Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δε μας επιτρέψουν να Φωτογραφίσουμε τα Μυστικά της Αθήνας η 1η μας Δράση θα μετατεθεί, κατόπιν ειδοποίησης, για την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου

Όροι Φωτογραφικού Διαγωνισμού:

Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι έχουν εγγραφεί μέσω της φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας (είτε με τα δικά τους στοιχεία είτε μέσω άλλου ατόμου) και έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στο Facebook Event “Φωτογραφίζοντας τα Μυστικά της Αθήνας” (από το σχετικό κουμπί Θα πάω ή Going).

Διάρκεια του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την 11η Δεκεμβρίου και ώρα 11:30 έως και την 24η Δεκεμβρίου, ώρα 23:59.

Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό: Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό θα πρέπει ο συμμετέχων να αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook όσες φωτογραφίες επιθυμεί εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, κάνοντας σε κάθε φωτογραφία tag τη σελίδα μας (Be a Greek) στο Facebook και συμπεριλαμβάνοντας στη δημοσίευση το hashtag #BeaGreek.

Δώρα: Οι τρεις (3) Νικητές του Διαγωνισμού μας θα κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για τις επόμενες Δράσεις που θα διοργανώσει η Be a Greek. Η αξιοποίηση των προσκλήσεων δύναται να γίνει σε οποιαδήποτε Δράση επιθυμεί ο κάθε Νικητής έως και την 31η Δεκεμβρίου 2017. Ο αριθμός των διπλών προσκλήσεων είναι τρεις (3) για τον 1ο Νικητή, δύο (2) για τον 2ο Νικητή και μία (1) για τον 3ο Νικητή.

Τρόπος Ανάδειξης Νικητών: Οι χρήστες που θα έχουν προβεί στις ανωτέρω ενέργειες και οι αναρτημένες από αυτούς φωτογραφίες θα έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα likes και shares εντός του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος (έως και 24/12/2016 στις 23:59:59) θα αναδειχθούν ως οι τρεις (3) νικητές του Διαγωνισμού, κατά φθίνουσα σειρά συνολικών likes και shares. Διευκρινίζεται ότι, με το πέρας της 12ης νυκτερινής της 24ης Δεκεμβρίου 2016, ο διαγωνισμός θα θεωρείται οριστικώς περατωθείς και οι οποιεσδήποτε ενέργειες θα μεταβάλλουν το μέχρι τότε αποτέλεσμα, θα θεωρούνται αυτοδικαίως άκυρες. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, η ομάδα της Be a Greek θα αναδείξει τη σειρά των νικητών και σε περίπτωση ισοβαθμίας περισσοτέρων των τριών συμμετεχόντων δύναται να αναδείξει νικητές του Διαγωνισμού περισσοτέρων των τριών. Πριν την ανακοίνωση των Νικητών, η Ομάδα της Be a Greek θα επικοινωνήσει μαζί τους, για να μας γνωστοποιήσουν τον αριθμό του voucher με το οποίο παρέλαβαν το χάρτη και κατ' αυτό τον τρόπο να πιστοποιηθεί η συμμετοχή τους στη Δράση.

Ανάδειξη των Νικητών και Ενημέρωση για την Παραλαβή των Δώρων: Οι Νικητές του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την 25η Δεκεμβρίου στη σελίδα της Be a Greek στο Facebook και θα ενημερωθούν για την παραλαβή των δώρων τους, είτε μέσω email είτε μέσω προσωπικού μηνύματος στο Facebook.

Σημειώνεται επίσης ότι κάθε συμμετέχων ρητά συναινεί στην χρήση του ονόματος και της φωτογραφίας του, στα πλαίσια διενέργειας του παρόντος διαγωνισμού και εκχωρεί στον διοργανωτή το δικαίωμα να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, τα ΜΜΕ ή το διαδίκτυο και να χρησιμοποιήσει το φωτογραφικό υλικό για έκδοση τουριστικών λευκωμάτων, εκθέσεις, παρουσιάσεις σε εκτυπωμένη φυσική μορφή, προβολές κλπ. χωρίς να εγείρει οποιαδήποτε χρηματική ή άλλου είδους αποζημίωση.

Αναφορά στον/στην δημιουργό στον/στην οποίο/α ανήκει το έργο θα γίνεται όπου αυτό είναι δυνατόν.