fb-pixel
0ΚΑΛΑΘΙ

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ποιοι Είμαστε

Be a Greek

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε μια τοπική, Αθηναϊκή εταιρεία που ειδικεύεται στον Βιωματικό Τουρισμό, μια μορφή τουρισμού στην οποία οι Ταξιδιώτες επικεντρώνονται στο να βιώσουν μια χώρα, πόλη ή κάποιο συγκεκριμένο μέρος μέσω της σύνδεσής τους με την ιστορία, τους ανθρώπους και τον πολιτισμό της. Επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας στη δημιουργία ποιοτικών Εμπειριών και Δράσεων, ανταποκρινόμενοι στις ιδιαίτερες ανάγκες της σύγχρονης εποχής ενώ προβλέπουμε τις ανάγκες του μέλλοντος, έχοντας ως απώτερο στόχο μας να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας.

Θα ανακαλύψετε ότι η Be a Greek είναι μια ποικιλόμορφη ομάδα, υψηλά καταρτισμένων ατόμων σε ένα ευρύ φάσμα τομέων. Έχοντας μια ευρύτερη και πιο περίπλοκη θεώρηση του τουρισμού, προσπαθουμε να προωθήσουμε την Ελλάδα ως πολιτιστικό προορισμό, μια χώρα πλούσια σε ιστορία και παραδόσεις, με εντυπωσιακά τοπία και, ως γνωστόν, με φιλόξενους και ευγενικούς ανθρώπους. Όχι μόνο γνωρίζουμε τη χώρα όπως το πίσω μέρος του χεριού μας, αλλά φροντίζουμε να παραμένουμε ενήμεροι για τυχόν νέες συναρπαστικές εκδηλώσεις και υπηρεσίες, καθώς και για κάθε μικρή λεπτομέρεια που μπορεί να επηρεάσει την ιδιωτική ταξιδιωτική Εμπειρία σας στην Ελλάδα. Κατανοούμε τον τουρισμό όχι ως απλή ψυχαγωγική δραστηριότητα, αλλά ως ένα εκπαιδευτικό και συγχρόνως ευχάριστο ταξίδι μέσα από τον πολιτισμό και την κοινωνική έκφραση.

Προσπαθούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη εξυπηρέτηση στην τουριστική βιομηχανία σήμερα. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ταξιδιωτικές υπηρεσίες ύψιστης ποιότητας, εκφράζοντας μέσα από το σχεδιασμό των Εμπειριών σας την ενέργεια και τον ενθουσιασμό μας.

Επιλέγουμε να επικεντρωνόμαστε στο να κάνουμε λίγα πράγματα, αλλά με το σωστό τρόπο.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Ιδιωτικές Ομάδες
Πιστεύουμε ότι κάθε Ταξιδιώτης έχει μοναδικά ενδιαφέροντα και επιθυμίες, τα οποία πρέπει να ικανοποιούνται ενώ εξερευνά μια νέα χώρα, προκειμένου να αποκτήσει αναμνήσεις ζωής και αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε μικρές, ιδιωτικές ομάδες όπου ο καθένας λαμβάνει την προσοχή που του αξίζει.
Προσαρμοσμένες Διακοπές
Οι Εμπειρίες μας μπορούν να προσαρμοστούν ή να σχεδιαστούν εξ’ολοκλήρου από το μηδέν για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας, από τους έμπειρους Ειδικούς Ταξιδιωτικούς Συμβούλους μας. Σχεδιάζοντας με εσάς στο μυαλό μας, έχουμε τα εφόδια για να κάνουμε τις διακοπές των ονείρων σας πραγματικότητα.
Ευέλικτος Σχεδιασμός Ταξιδιού Χωρίς Προβλήματα
Πάρτε το χρόνο σας και δείτε τα καλύτερα που έχει να προσφέρει η χώρα μας. Αποκτήστε το χρόνο που απαιτείται για να απορροφήσετε, να απολαύσετε και να αφομοιώσετε με ηρεμία την Εμπειρία. Μπορείτε να χαλαρώσετε... θα οργανώσουμε εμείς τα πάντα.
Παθιασμένη Ομάδα Ειδικών
Η Ομάδα μας αποτελείται από ιδιαίτερα καταρτισμένους Ειδικούς, ικανούς και πρόθυμους να σας δώσουν μια μοναδική Ελληνική εμπειρία. Είμαστε άμεσοι, ενεργοί, προσεκτικοί και παθιασμένοι ως προς την εκπλήρωση των καθηκόντων μας.
Αξία και Ποιότητα
Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την υψηλή αναλογία ποιότητας - τιμής που προσφέρουμε καθώς και τα υψηλά πρότυπα των υπηρεσιών που μπορούμε να επιτύχουμε. Είμαστε πλήρως αδειοδοτημένοι, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε σοβαρές, αξιόπιστες και επαγγελματικές ταξιδιωτικές υπηρεσίες στην Ελλάδα, όταν μας εμπιστεύεστε με το χρόνο σας.
Συνεχής Υποστήριξη
Κατά την παραμονή σας στην Ελλάδα θα είμαστε πάντα εκεί για εσάς, εάν χρειάζεστε συμβουλές ή μια εξειδικευμένη και ειλικρινή γνώμη.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Σεβασμός
Ο Ταξιδιώτης έρχεται πρώτος. Δίνουμε ιδιαίτερη αξία στην Ικανοποίηση των Πελατών, στην Ατομική Αξία των Συνεργατών μας καθώς και στην Επιχειρησιακή Αξία.
Αυθεντικότητα
Σε κάθε πτυχή της ζωής μας η αυθεντικότητα παίζει καθοριστικό ρόλο. Πιστεύουμε στις αυθεντικές σχέσεις, στις αυθεντικές υπηρεσίες και πάνω απ'όλα στις αυθεντικές Ταξιδιωτικές Εμπειρίες.
Ακεραιότητα
Υποσχόμαστε μονάχα ό,τι μπορούμε να παραδώσουμε και παραδίδουμε πάντα αυτό που υποσχόμαστε. Κάνουμε ό,τι λέμε με θέρμη, μετά από πολλή σκέψη και με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ.
Ομαδική Δουλειά
Είμαστε φυσικοί εταίροι με τους Ταξιδιώτες, τους συναδέλφους και την κοινότητά μας και αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι απολαμβάνουν να δουλεύουν μαζί μας. Αποδίδουμε το μέγιστο όταν συνεργαζόμαστε, με σκοπό να παράγουμε εξαιρετικά αποτελέσματα.
Στοχεύοντας στην Τελειότητα
Με τη συνεχή αναβάθμιση και ανάπτυξη των επαγγελματικών μας προτύπων και της ποιότητας των υπηρεσιών μας, διακρινόμαστε μέσα από την ισχυρή μας δέσμευση να βελτιωνόμαστε και να εμπνέουμε και άλλους να κάνουν το ίδιο.
 

13

Θεματικές Εμπειρίες
 

323

Χιλιόμετρα Περιήγησης
 

447

Διαφορετικές Επιλογές
 

5000

Χρόνια Ελληνικού Πολιτισμού

Η ομάδα μας

Βασίλης Αναγνόπουλος

Ιδρυτής

Βασίλης Αναγνόπουλος

Ιδρυτής

Γεια σας. Είμαι ο Βασίλης και μεγάλωσα στην Αθήνα, μία πόλη που αγαπώ και πιστεύω πως έχει πολλά περισσότερα να δώσει στον επισκέπτη από τα γνωστά και πολυδιαφημισμένα σημεία της. Ταξιδεύω από την ηλικία των 5 ετών και τα τελευταία χρόνια διασχίζω ευρωπαϊκές χώρες πολλές φορές και με ποδήλατο, γεγονός που έχει αλλάξει την αντίληψη μου ως προς το τι σημαίνει ταξίδι. Συνειδητοποίησα πως γνωρίζεις έναν τόπο μόνο εάν χαθείς σε στενά δρομάκια, ήσυχες γειτονιές, πολύβουες υπαίθριες αγορές, εάν ξαπλώσεις στο πάρκο μέρα μεσημέρι απολαμβάνοντας τη φύση, εάν πας σε μέρη που δεν είναι τουριστικά και εάν γίνεις ένα με τους ντόπιους. Η αίσθηση του να ζεις για λίγο όπως οι μόνιμοι κάτοικοι μία πόλης με γοητεύει και αυτό είναι που θέλω να νιώσει κάθε ταξιδιώτης που θα περάσει από τη χώρα μου, γιατί εμείς οι Έλληνες ξέρουμε να ζούμε όμορφα...

 

Δημήτρης Μουταφίδης

Ιδρυτής

Δημήτρης Μουταφίδης

Ιδρυτής

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο κέντρο της Αθήνας, ένας τυπικός σύγχρονος, αλλά και παλαιάς κοπής Έλληνας. Ένας φανατικός ταξιδιώτης, άρχισα να ταξιδεύω με το αεροπλάνο σε όλη την Ευρώπη στην ηλικία των 6 και ποτέ δεν σταμάτησα από τότε. Εκτιμώ την ποικιλομορφία, έχοντας ζήσει στο εξωτερικό, στη βόρεια Ιταλία όλη την ενήλικη ζωή μου, σπουδάζοντας και δουλεύοντας, επέστρεψα στην Ελλάδα το 2014. Συνεχώς σε κίνηση, μου αρέσει το κολύμπι αλλά λατρεύω και ένα καλό γεύμα και ένα ποτήρι καλό κρασί. Μου αρέσει πραγματικά να απολαμβάνω τα καθημερινά μικρά πράγματα και να μοιράζομαι το πάθος μου για τον Ελληνικό τρόπο ζωής.

 

Αντώνης Χατζής

Managing Director

Αντώνης Χατζής

Managing Director

Γεια σας! Eίμαι ο Αντώνης, μισός Αθηναίος και μισός Τηνιακός (στην Τήνο δε συνηθίζεται το Τήνιος). Μεγάλωσα στη σύγχρονη μεγαλούπολη της Αθήνας, απολαμβάνοντας τα καλοκαίρια μου στην Τήνο η οποία με έκανε να λατρέψω τη θάλασσα και τη μαρμαροτεχνία. Από μικρό παιδί ονειρευόμουν να ταξιδέψω σε διάφορα μέρη του πλανήτη, έπρεπε όμως να περιμένω αρκετά χρόνια μέχρι να ξεκινήσω τις περιπέτειες μου. Έχοντας ταξιδέψει σε περισσότερες από 15 χώρες και 45 πόλεις εκτός Ελλάδας, είμαι πλέον σίγουρος ότι ο μοναδικός τρόπος για να χαραχτεί στη μνήμη σου ένας προορισμός, είναι να συναναστραφείς με τους ντόπιους, να δοκιμάσεις την τοπική κουζίνα και να περπατήσεις σε μέρη τα οποία κανένας τουριστικός χάρτης δε θα σου φανερώσει. Σας περιμένω λοιπόν, είτε στην Αθήνα είτε στην Τήνο για να σας αποκαλύψω τι πραγματικά σημαίνει να είσαι Έλληνας.

 

Μαρία Καλογέρη

Διπλωματούχος Ξεναγός

Μαρία Καλογέρη

Διπλωματούχος Ξεναγός

Γεια σας, το όνομά μου είναι Μαρία και γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Από τότε που ήμουν παιδί, μου άρεσε πάντα να διαβάζω ιστορίες σχετικά με τους Ελληνικούς μύθους, Θεούς και ήρωες. Γι 'αυτό και αποφάσισα να μετατρέψω το πάθος μου σε σταδιοδρομία σπουδάζοντας Ιστορία και Αρχαιολογία. Με το να γίνω ξεναγός, ήμουν σε θέση να βρω μια δουλειά που αγαπώ και αισθάνομαι τυχερή που έχω την ευκαιρία να συναντώ ανθρώπους από όλο τον κόσμο και να μοιράζομαι τις γνώσεις μου σχετικά με την Ελληνική Ιστορία και Πολιτισμό. Σαν ντόπια, χαίρομαι να αποκαλύπτω τα μυστικά της Αθήνας στους επισκέπτες και να τους βοηθάω να ανακαλύψουν την αυθεντική πλευρά της πόλης μας.

 

Βίκυ Στασινού

Ειδικός Παίδων

Βίκυ Στασινού

Ειδικός Παίδων

Γειά σας! Το όνομά μου είναι Βίκυ και γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, μια πόλη που συνδυάζει αρμονικά το παρελθόν με το παρόν. Από τότε που ήμουν παιδί, μου άρεσε το περπάτημα στο κέντρο της πόλης με την οικογένειά μου, νιώθοντας δέος με το να βρίσκομαι κάτω από την Ακρόπολη, περπατώντας μέσα από τα ίδια στενά σοκάκια, όπου έζησαν ο Σωκράτης και ο Περικλής. Έχω σπουδάσει Φιλοσοφία-Παιδαγωγική-Ψυχολογία και τώρα είμαι Υποψήφιος Διδάκτορας στη Σχολική Ψυχολογία. Έχω μεγάλη εργασιακή εμπειρία με τα παιδιά, τους εφήβους και τους γονείς. Συνδυάζοντας την αγάπη μου για τα παιδιά και τη χώρα μου, θα με βρείτε να σχεδιάζω δραστηριότητες για τα παιδιά που θα τους επιτρέψουν να ζήσουν την Ελλάδα μέσα από το παιχνίδι!

 

Αλεξανδρος Μουρελάτος

Ειδικός Φιλοξενίας

Αλεξανδρος Μουρελάτος

Ειδικός Φιλοξενίας

Το όνομά μου είναι Αλέξανδρος Μουρελάτος Fraissard και είμαι πτυχιούχος στη Διοίκηση Τουρισμού και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας. Μεγάλωσα σε μια πολύ φιλόξενη και φιλική προς τον τουρισμό οικογένεια και, ως εκ τούτου, είμαι πολύ παθιασμένος με αυτό που κάνω. Επιπλέον, αγαπώ την πόλη μου και τους αυθεντικούς ζεστούς ανθρώπους της και θα ήθελα να μοιραστώ την αληθινή ομορφιά της, που βρίσκεται κρυμμένη μέσα σε αρχαία ερείπια, πολύχρωμες αγορές, ζεστές γωνιές δρόμων και τον φιλόξενο πολιτισμό της.

 

Άννα Γκορίτσα

Ταξιδιωτικός Σύμβουλος

Άννα Γκορίτσα

Ταξιδιωτικός Σύμβουλος

Το όνομά μου είναι Άννα και είμαι μια δυναμική και δραστήρια Ελληνο-Αμερικανίδα από το Σικάγο και επαγγελματίας Σύμβουλος Εκδηλώσεων και Ταξιδιών, με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας. Μετακόμισα στην Αθήνα, στην Ελλάδα, το 1997, όπου ζω έκτοτε με τον σύζυγό μου και τους 2 μας γιους. Το πάθος μου είναι να προωθώ την Ελλάδα και κάνω ακριβώς αυτό τα τελευταία 19 χρόνια, εστιάζοντας στην διατήρηση της ζωής της τοπικής κοινότητας. Ως Σύμβουλος Εκδηλώσεων και Ταξιδιών, έχω χρησιμοποιήσει την εκτεταμένη εμπειρία μου σε αεροπορικά ταξίδια, διαχείριση εκδηλώσεων, οργάνωση εταιρικών συνεδρίων για να παρουσιάσω στους επισκέπτες μου τον Ελληνικό τρόπο ζωής μέσα από τη φύση, την ιστορία, την αρχιτεκτονική, τη μυθολογία, τα έθιμα και τις παραδόσεις. Το 2004, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, είχα το προνόμιο να συνεργαστώ με μια καταπληκτική διεθνή ομάδα και εταιρεία και να συμμετάσχω ενεργά στις Τελετές Έναρξης και Λήξης των Αγώνων.

 

Δημήτρης Κατσούλης

Διπλωματούχος Ξεναγός

Δημήτρης Κατσούλης

Διπλωματούχος Ξεναγός

Καλημέρα σας! Το όνομά μου είναι Δημήτρης Κατσούλης και είμαι διπλωματούχος ξεναγός. Έχω σπουδάσει Ιστορία και Αρχαιολογία και είμαι εξειδικευμένος στη Βυζαντινή Αρχαιολογία και Τέχνη. Δουλεύω ως αρχαιολόγος και είμαι επίσης επαγγελματίας βιολιστής για πάνω από 22 χρόνια. Τα ενδιαφέροντά μου περιλαμβάνουν την ιστορία, τη μουσική, την τεχνολογία, την αστρονομία και τις πολεμικές τέχνες. Το "Να είσαι Έλληνας" είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένας τίτλος που αποκτήθηκε κατά τη γέννηση. Το "Να είσαι Έλληνας" είναι ένας τρόπος ζωής, μια ολοκληρωμένη φιλοσοφία απέναντι στη ζωή, οπότε επιτρέψτε μου να σας εξοικειώσω με την ουσία, το ύφος και τις ομορφιές της χώρας μου!

 

Δανάη Αθανασίου

Ειδικός Παίδων & M.I.C.E.

Δανάη Αθανασίου

Ειδικός Παίδων & M.I.C.E.

Το όνομά μου είναι Δανάη, ζω στην Αθήνα και έχω σπουδάσει Σχολική Ψυχολογία. Αγαπώ τη μουσική, το θέατρο και τα ταξίδια. Tα τελευταία οκτώ χρόνια εργάζομαι στον τομέα της ανάπτυξης και υλοποίησης Ψυχαγωγικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων για παιδιά όλων των ηλικιών. Οι σπουδές μου και η αγάπη μου για τα παιδιά και τις οικογένειες, με βοήθησαν να αναπτύξω νέους τρόπους μέσω των οποίων τα παιδιά μπορούν να μάθουν, να ευχαριστηθούν και να επωφεληθούν περισσότερο από κάθε ευκαιρία, με στόχο τη δημιουργία αξέχαστων εμπειριών για αυτά. Γιατί η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνεις, αλλά από τις στιγμές που σου κόβουν την ανάσα!

 

Δήμητρα Χιόνη

Ταξιδιωτικός Συνοδός

Δήμητρα Χιόνη

Ταξιδιωτικός Συνοδός

Το όνομά μου είναι Δήμητρα Χιόνη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ναύπλιο, δίπλα στο αρχαίο παλάτι του βασιλιά Αγαμέμνονα στις Μυκήνες, ένα από τα σημαντικότερα κέντρα του αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού. Έζησα για πολλά χρόνια στη νότια Ιταλία, όπου σπούδασα Ιταλική Φιλολογία και ακολούθως εργάστηκα ως μεταφράστρια.
Η αγάπη μου για την Ελληνική φύση και την Ιστορία με οδήγησε στην ενασχόληση με τον τουρισμό. Σπούδασα Διοίκηση και Οικονομικά για τον Τουρισμό στην Αθήνα και απασχολήθηκα στον εισερχόμενο τουρισμό, ως Διοργανωτής Πακέτων Διακοπών και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων. Μου αρέσει να μοιράζομαι τις γνώσεις μου και τον ενθουσιασμό μου για τον Ελληνικό Πολιτισμό και την Ιστορία με ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Λατρεύω να εξερευνώ τα ιστορικά μονοπάτια της πόλης των Αθηνών με Ταξιδιώτες που ενδιαφέρονται για τα μυστικά της Ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς αλλά και της σύγχρονης ζωής.

 

Ελευθερία Σαμαρά

Ταξιδιωτικός Συνοδός

Ελευθερία Σαμαρά

Ταξιδιωτικός Συνοδός

Γεια σας, το όνομά μου είναι Ελευθερία και γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Από τότε που μπορώ να θυμηθώ, μου αρέσει να ταξιδεύω. Ως εκ τούτου, το να σπουδάσω Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και να εργαστώ στον τομέα του Τουρισμού ήταν αναπόφευκτο για μένα, όπως ακριβώς ήταν τα ταξίδια που έχω κάνει σε όλο τον κόσμο.
Η επίσκεψη σε ένα νέο μέρος παρουσίαζε πάντα μια πρόκληση για μένα. Πέρα από τα τυπικά τουριστικά αξιοθέατα, ήμουν πάντα σε αναζήτηση για τη πραγματική, μοναδική ουσία, όπως όλα εκείνα τα πράγματα που κάνουν οι ντόπιοι: το street food ή γκουρμέ φαγητό, οι μικρές απολαύσεις, η τέχνη και η μουσική ήταν πάντα στη λίστα. Θα εκπλαγείτε από την ποικιλία των επιλογών που είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα. Ανυπομονώ να σας καλωσορίσω στην όμορφη χώρα μας !!

 

Σπύρος Γεωργόπουλος

Ταξιδιωτικός Συνοδός

Σπύρος Γεωργόπουλος

Ταξιδιωτικός Συνοδός

Γεννημένος και μεγαλωμένος δίπλα στη θάλασσα, στα νότια προάστια της Αθήνας, πήρα το πτυχίο μου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και το M.Sc. μου στο μάρκετινγκ, αλλά αποφάσισα να ακολουθήσω το πάθος μου και να γίνει επαγγελματίας χορευτής και εκπαιδευτής salsa. Δεν μπορώ να αρνηθώ να δοκιμάσω κάτι νέο, μια νέα εμπειρία, έναν νέο τόπο ή μια νέα γεύση. Μου αρέσει το μάρκετινγκ, τα βιβλία, ο χορός, το snowboarding (ναι, στην Ελλάδα μπορείτε να το κάνετε και αυτό) και να ανακαλύπτω που χτυπά η καρδιά της πόλης. Μου αρέσει να βυθίζομαι στο αστικό, μητροπολιτικό περιβάλλον του κέντρου της Αθήνας.

 

Pascale Fraissard

Ταξιδιωτικός Σύμβουλος

Pascale Fraissard

Ταξιδιωτικός Σύμβουλος

Το όνομά μου είναι Pascale. Είμαι Γαλλίδα, αλλά η Ελλάδα είναι η χώρα που με υιοθέτησε. Πριν να εγκατασταθώ στην Ελλάδα, γύρναγα τον κόσμο για πολλά χρόνια, αφού εργαζόμουν ως Διευθύντρια Κρουαζιέρας σε κρουαζιερόπλοια, ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο και βρισκόμενη σε επαφή με πολλές κουλτούρες. Όντας Διευθύντρια Διεθνών Tour, εκτός από τη μητρική μου γλώσσα, μιλώ Αγγλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ελληνικά και, σε επίπεδο συζήτησης, Γερμανικά. Είμαι επαγγελματίας και με χαρακτηρίζει ένα πραγματικό πάθος για την Ελλάδα.

Προσφέρω πάντα με ενθουσιασμό την εμπειρία και τις ικανότητές μου σε όποιον επισκέπτεται την Ελλάδα και θέλει να δει την ομορφιά των ανθρώπων και του πολιτισμού της, μέσα από την καρδιά μου και τα μάτια μου. Είχα πάντα την αίσθηση ότι η αποστολή μου είναι να συνδέω τους ανθρώπους με τον πολιτισμό μέσα από τις επισκέψεις και τη μοναδική εμπειρία της Ελληνικής φιλοξενίας.