fb-pixel
0ΚΑΛΑΘΙ

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ποιοι Είμαστε

Be a Greek

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε μια τοπική, Αθηναϊκή εταιρεία που ειδικεύεται στον Βιωματικό Τουρισμό, μια μορφή τουρισμού στην οποία οι Ταξιδιώτες επικεντρώνονται στο να βιώσουν μια χώρα, πόλη ή κάποιο συγκεκριμένο μέρος μέσω της σύνδεσής τους με την ιστορία, τους ανθρώπους και τον πολιτισμό της. Επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας στη δημιουργία ποιοτικών Εμπειριών και Δράσεων, ανταποκρινόμενοι στις ιδιαίτερες ανάγκες της σύγχρονης εποχής ενώ προβλέπουμε τις ανάγκες του μέλλοντος, έχοντας ως απώτερο στόχο μας να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας.

Θα ανακαλύψετε ότι η Be a Greek είναι μια ποικιλόμορφη ομάδα, υψηλά καταρτισμένων ατόμων σε ένα ευρύ φάσμα τομέων. Έχοντας μια ευρύτερη και πιο περίπλοκη θεώρηση του τουρισμού, προσπαθουμε να προωθήσουμε την Ελλάδα ως πολιτιστικό προορισμό, μια χώρα πλούσια σε ιστορία και παραδόσεις, με εντυπωσιακά τοπία και, ως γνωστόν, με φιλόξενους και ευγενικούς ανθρώπους. Όχι μόνο γνωρίζουμε τη χώρα όπως το πίσω μέρος του χεριού μας, αλλά φροντίζουμε να παραμένουμε ενήμεροι για τυχόν νέες συναρπαστικές εκδηλώσεις και υπηρεσίες, καθώς και για κάθε μικρή λεπτομέρεια που μπορεί να επηρεάσει την ιδιωτική ταξιδιωτική Εμπειρία σας στην Ελλάδα. Κατανοούμε τον τουρισμό όχι ως απλή ψυχαγωγική δραστηριότητα, αλλά ως ένα εκπαιδευτικό και συγχρόνως ευχάριστο ταξίδι μέσα από τον πολιτισμό και την κοινωνική έκφραση.

Προσπαθούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη εξυπηρέτηση στην τουριστική βιομηχανία σήμερα. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ταξιδιωτικές υπηρεσίες ύψιστης ποιότητας, εκφράζοντας μέσα από το σχεδιασμό των Εμπειριών σας την ενέργεια και τον ενθουσιασμό μας.

Επιλέγουμε να επικεντρωνόμαστε στο να κάνουμε λίγα πράγματα, αλλά με το σωστό τρόπο.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Ιδιωτικές Ομάδες
Πιστεύουμε ότι κάθε Ταξιδιώτης έχει μοναδικά ενδιαφέροντα και επιθυμίες, τα οποία πρέπει να ικανοποιούνται ενώ εξερευνά μια νέα χώρα, προκειμένου να αποκτήσει αναμνήσεις ζωής και αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε μικρές, ιδιωτικές ομάδες όπου ο καθένας λαμβάνει την προσοχή που του αξίζει.
Προσαρμοσμένες Διακοπές
Οι Εμπειρίες μας μπορούν να προσαρμοστούν ή να σχεδιαστούν εξ’ολοκλήρου από το μηδέν για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας, από τους έμπειρους Ειδικούς Ταξιδιωτικούς Συμβούλους μας. Σχεδιάζοντας με εσάς στο μυαλό μας, έχουμε τα εφόδια για να κάνουμε τις διακοπές των ονείρων σας πραγματικότητα.
Ευέλικτος Σχεδιασμός Ταξιδιού Χωρίς Προβλήματα
Πάρτε το χρόνο σας και δείτε τα καλύτερα που έχει να προσφέρει η χώρα μας. Αποκτήστε το χρόνο που απαιτείται για να απορροφήσετε, να απολαύσετε και να αφομοιώσετε με ηρεμία την Εμπειρία. Μπορείτε να χαλαρώσετε... θα οργανώσουμε εμείς τα πάντα.
Παθιασμένη Ομάδα Ειδικών
Η Ομάδα μας αποτελείται από ιδιαίτερα καταρτισμένους Ειδικούς, ικανούς και πρόθυμους να σας δώσουν μια μοναδική Ελληνική εμπειρία. Είμαστε άμεσοι, ενεργοί, προσεκτικοί και παθιασμένοι ως προς την εκπλήρωση των καθηκόντων μας.
Αξία και Ποιότητα
Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την υψηλή αναλογία ποιότητας - τιμής που προσφέρουμε καθώς και τα υψηλά πρότυπα των υπηρεσιών που μπορούμε να επιτύχουμε. Είμαστε πλήρως αδειοδοτημένοι, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε σοβαρές, αξιόπιστες και επαγγελματικές ταξιδιωτικές υπηρεσίες στην Ελλάδα, όταν μας εμπιστεύεστε με το χρόνο σας.
Συνεχής Υποστήριξη
Κατά την παραμονή σας στην Ελλάδα θα είμαστε πάντα εκεί για εσάς, εάν χρειάζεστε συμβουλές ή μια εξειδικευμένη και ειλικρινή γνώμη.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Σεβασμός
Ο Ταξιδιώτης έρχεται πρώτος. Δίνουμε ιδιαίτερη αξία στην Ικανοποίηση των Πελατών, στην Ατομική Αξία των Συνεργατών μας καθώς και στην Επιχειρησιακή Αξία.
Αυθεντικότητα
Σε κάθε πτυχή της ζωής μας η αυθεντικότητα παίζει καθοριστικό ρόλο. Πιστεύουμε στις αυθεντικές σχέσεις, στις αυθεντικές υπηρεσίες και πάνω απ'όλα στις αυθεντικές Ταξιδιωτικές Εμπειρίες.
Ακεραιότητα
Υποσχόμαστε μονάχα ό,τι μπορούμε να παραδώσουμε και παραδίδουμε πάντα αυτό που υποσχόμαστε. Κάνουμε ό,τι λέμε με θέρμη, μετά από πολλή σκέψη και με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ.
Ομαδική Δουλειά
Είμαστε φυσικοί εταίροι με τους Ταξιδιώτες, τους συναδέλφους και την κοινότητά μας και αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι απολαμβάνουν να δουλεύουν μαζί μας. Αποδίδουμε το μέγιστο όταν συνεργαζόμαστε, με σκοπό να παράγουμε εξαιρετικά αποτελέσματα.
Στοχεύοντας στην Τελειότητα
Με τη συνεχή αναβάθμιση και ανάπτυξη των επαγγελματικών μας προτύπων και της ποιότητας των υπηρεσιών μας, διακρινόμαστε μέσα από την ισχυρή μας δέσμευση να βελτιωνόμαστε και να εμπνέουμε και άλλους να κάνουν το ίδιο.
 

13

Θεματικές Εμπειρίες
 

323

Χιλιόμετρα Περιήγησης
 

447

Διαφορετικές Επιλογές
 

5000

Χρόνια Ελληνικού Πολιτισμού

Η ομάδα μας

Δημήτρης Μουταφίδης

Ιδρυτής

Δημήτρης Μουταφίδης

Ιδρυτής

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο κέντρο της Αθήνας, ένας τυπικός σύγχρονος, αλλά και παλαιάς κοπής Έλληνας. Ένας φανατικός ταξιδιώτης, άρχισα να ταξιδεύω με το αεροπλάνο σε όλη την Ευρώπη στην ηλικία των 6 και ποτέ δεν σταμάτησα από τότε. Εκτιμώ την ποικιλομορφία, έχοντας ζήσει στο εξωτερικό, στη βόρεια Ιταλία όλη την ενήλικη ζωή μου, σπουδάζοντας και δουλεύοντας, επέστρεψα στην Ελλάδα το 2014. Συνεχώς σε κίνηση, μου αρέσει το κολύμπι αλλά λατρεύω και ένα καλό γεύμα και ένα ποτήρι καλό κρασί. Μου αρέσει πραγματικά να απολαμβάνω τα καθημερινά μικρά πράγματα και να μοιράζομαι το πάθος μου για τον Ελληνικό τρόπο ζωής.

 

Αντώνης Χατζής

Managing Director

Αντώνης Χατζής

Managing Director

Γεια σας! Eίμαι ο Αντώνης, μισός Αθηναίος και μισός Τηνιακός (στην Τήνο δε συνηθίζεται το Τήνιος). Μεγάλωσα στη σύγχρονη μεγαλούπολη της Αθήνας, απολαμβάνοντας τα καλοκαίρια μου στην Τήνο η οποία με έκανε να λατρέψω τη θάλασσα και τη μαρμαροτεχνία. Από μικρό παιδί ονειρευόμουν να ταξιδέψω σε διάφορα μέρη του πλανήτη, έπρεπε όμως να περιμένω αρκετά χρόνια μέχρι να ξεκινήσω τις περιπέτειες μου. Έχοντας ταξιδέψει σε περισσότερες από 15 χώρες και 45 πόλεις εκτός Ελλάδας, είμαι πλέον σίγουρος ότι ο μοναδικός τρόπος για να χαραχτεί στη μνήμη σου ένας προορισμός, είναι να συναναστραφείς με τους ντόπιους, να δοκιμάσεις την τοπική κουζίνα και να περπατήσεις σε μέρη τα οποία κανένας τουριστικός χάρτης δε θα σου φανερώσει. Σας περιμένω λοιπόν, είτε στην Αθήνα είτε στην Τήνο για να σας αποκαλύψω τι πραγματικά σημαίνει να είσαι Έλληνας.

 

Κατερίνα Ρευματά

Ταξιδιωτικός Σύμβουλος

Κατερίνα Ρευματά

Ταξιδιωτικός Σύμβουλος

Γεια σας! Ονομάζομαι Κατερίνα και μεγάλωσα στη Σάμο, την πατρίδα του Πυθαγόρα και του Επίκουρου. Μετακόμισα στην Αθήνα το 2009 για σπουδές στην Ιστορία & Αρχαιολογία και έκτοτε ζω εδώ. Στα ταξίδια μου μ’ αρέσει να εξερευνώ τον τρόπο ζωής των ντόπιων και να βρίσκω ομοιότητες και διαφορές με το δικό μου τρόπο ζωής. Πιστεύω πως τα ταξίδια ανοίγουν τους ορίζοντές σου και έτσι γίνεσαι πιο δεκτικός στο διαφορετικό. Το ιδανικό για εμένα είναι να συνδυάζω στα ταξίδια μου την περιπέτεια και τα αρχαιολογικά μνημεία με το καλό φαγητό. Λατρεύω να δουλεύω με παιδιά, θεωρώντας τον εαυτό μου παιδί, και να περνώ χρόνο με οικογένειες που θέλουν να εξερευνήσουν την Αθήνα. Ανυπομονώ να σας γνωρίσω, να μοιραστώ μαζί σας τις ομορφιές της χώρας μου, και να μάθω και τη δική σας ιστορία.

 

Αλέξανδρος Τάμογλου

Διπλωματούχος Ξεναγός

Αλέξανδρος Τάμογλου

Διπλωματούχος Ξεναγός

Γεννήθηκα στο Πλατύ Ημαθίας (Ιούλιος, 1987)και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα Ιστορία και Αρχαιολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είμαι κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στη Μουσειολογία και Διαχείριση Πολιτισμού από το ίδιο πανεπιστήμιο. Είμαι αδειούχος ξεναγός και εδώ και αρκετά χρόνια ζω και εργάζομαι στην Αθήνα ως ξεναγός και μουσειοπαιδαγωγός σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της χώρας.

 

Βίκυ Στασινού

Ειδικός Παίδων

Βίκυ Στασινού

Ειδικός Παίδων

Γειά σας! Το όνομά μου είναι Βίκυ και γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, μια πόλη που συνδυάζει αρμονικά το παρελθόν με το παρόν. Από τότε που ήμουν παιδί, μου άρεσε το περπάτημα στο κέντρο της πόλης με την οικογένειά μου, νιώθοντας δέος με το να βρίσκομαι κάτω από την Ακρόπολη, περπατώντας μέσα από τα ίδια στενά σοκάκια, όπου έζησαν ο Σωκράτης και ο Περικλής. Έχω σπουδάσει Φιλοσοφία-Παιδαγωγική-Ψυχολογία και τώρα είμαι Υποψήφιος Διδάκτορας στη Σχολική Ψυχολογία. Έχω μεγάλη εργασιακή εμπειρία με τα παιδιά, τους εφήβους και τους γονείς. Συνδυάζοντας την αγάπη μου για τα παιδιά και τη χώρα μου, θα με βρείτε να σχεδιάζω δραστηριότητες για τα παιδιά που θα τους επιτρέψουν να ζήσουν την Ελλάδα μέσα από το παιχνίδι!

 

Μαρία Καλογέρη

Διπλωματούχος Ξεναγός

Μαρία Καλογέρη

Διπλωματούχος Ξεναγός

Γεια σας, το όνομά μου είναι Μαρία και γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Από τότε που ήμουν παιδί, μου άρεσε πάντα να διαβάζω ιστορίες σχετικά με τους Ελληνικούς μύθους, Θεούς και ήρωες. Γι 'αυτό και αποφάσισα να μετατρέψω το πάθος μου σε σταδιοδρομία σπουδάζοντας Ιστορία και Αρχαιολογία. Με το να γίνω ξεναγός, ήμουν σε θέση να βρω μια δουλειά που αγαπώ και αισθάνομαι τυχερή που έχω την ευκαιρία να συναντώ ανθρώπους από όλο τον κόσμο και να μοιράζομαι τις γνώσεις μου σχετικά με την Ελληνική Ιστορία και Πολιτισμό. Σαν ντόπια, χαίρομαι να αποκαλύπτω τα μυστικά της Αθήνας στους επισκέπτες και να τους βοηθάω να ανακαλύψουν την αυθεντική πλευρά της πόλης μας.

 

Εύα Κουρέτα

Διπλωματούχος Ξεναγός

Εύα Κουρέτα

Διπλωματούχος Ξεναγός

Γεια σας! Το όνομά μου είναι Εύα και λατρεύω την ιστορία και τη μυθολογία περισσότερο κι από τα μήλα! Θυμάμαι τον εαυτό μου να είναι το παιδί που γυρνούσε σπίτι με λάσπες στα γόνατα, ένα κουτάλι στην τσέπη (το απόλυτο "ανασκαφικό εργαλείο") και πολλές ιστορίες να μοιραστώ για το τι είχα ανακαλύψει. Έτσι, ακολούθησα την καρδιά μου και σπούδασα Αρχαιολογία και, επίσης, απέκτησα άδεια ξεναγού. Και να μαι τώρα εδώ να απολαμβάνω το να είμαι "πρέσβης" του πλούσιου παρελθόντος και παρόντος της χώρας μου, να συναναστρέφομαι μαζί σας και να ανταλλάσουμε πολιτισμικά στοιχεία, να μοιραζόμαστε τη γνώση και τις εμπειρίες μας.

 

Δημήτρης Κατσούλης

Διπλωματούχος Ξεναγός

Δημήτρης Κατσούλης

Διπλωματούχος Ξεναγός

Καλημέρα σας! Το όνομά μου είναι Δημήτρης Κατσούλης και είμαι διπλωματούχος ξεναγός. Έχω σπουδάσει Ιστορία και Αρχαιολογία και είμαι εξειδικευμένος στη Βυζαντινή Αρχαιολογία και Τέχνη. Δουλεύω ως αρχαιολόγος και είμαι επίσης επαγγελματίας βιολιστής για πάνω από 22 χρόνια. Τα ενδιαφέροντά μου περιλαμβάνουν την ιστορία, τη μουσική, την τεχνολογία, την αστρονομία και τις πολεμικές τέχνες. Το "Να είσαι Έλληνας" είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένας τίτλος που αποκτήθηκε κατά τη γέννηση. Το "Να είσαι Έλληνας" είναι ένας τρόπος ζωής, μια ολοκληρωμένη φιλοσοφία απέναντι στη ζωή, οπότε επιτρέψτε μου να σας εξοικειώσω με την ουσία, το ύφος και τις ομορφιές της χώρας μου!

 

Ειρήνη Αλεξοπούλου

Διπλωματούχος Ξεναγός

Ειρήνη Αλεξοπούλου

Διπλωματούχος Ξεναγός

Καλωσήρθατε στην Ελλάδα! Είμαι η Ειρήνη Αλεξοπούλου και έχω σπουδάσει Αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στην Κλασική Αρχαιότητα. Έγινα διπλωματούχος ξεναγός το 2017 και από τότε εργάζομαι στον χώρο. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως συνοδός σε περιηγήσεις και έχω ταξιδέψει σε αρκετές χώρες. Ο ελληνικός πολιτισμός είναι το πάθος μου και η Αθήνα η αγαπημένη μου πατρίδα. Έχω σπουδάσει Ιστορία, Φιλοσοφία, Παλαιογραφία και έχω συμμετάσχει στην παραγωγή της σειράς "We and the Ancient Greeks" και στην δημοσίευση έργων αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων. Η δουλειά μου ως ξεναγός συμπληρώνει το αρχαιολογικό μου παρελθόν και με γεμίζει με χαρά και αίσθηση καθήκοντος, καθώς συνδέομαι με ανθρώπους από όλον τον κόσμο και ανακαλύπτω την κοινή μας ανθρώπινη εμπειρία. Θα ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να μοιραστώ μέρος αυτού του ταξιδιού μαζί σας.